Top 10 legérdekesebb és legszokatlanabb esküvői ötlet

T

A szokatlan esküvői dekorációk az utóbbi idők trendjévé váltak. Bármit is választanak az ifjú házasok, fontos, hogy ne feledjék, az esküvőjük napja különleges nap az életükben, két ember szerelmének ünnepe, amely egy életre megmarad az emlékezetükben, és amelynek felvételeit gyermekeik és unokáik is megnézhetik. Ezért fontos, hogy a nap felejthetetlen, szép és stílusos legyen:

Trópusi esküvő. Egzotikus szertartást szerveznek a tengerparton, a tengerparton vagy bármilyen fényben és melegségben gazdag térben. A dekoráció fő eleme a pálmafákból, szörnyekből, páfrányokból, páfrányok, sterlitzia és egzotikus virágokból, például kálákból, hortenziákból és orchideákból álló buja trópusi zöld növényzet. Mindenhol fonott bútorok és berendezési tárgyak vannak elhelyezve: kosarak és vázák gyümölcsökkel, lehetőleg sok ananász és kókuszdió felhasználásával. A szövetek ragyogó színekben pompáznak, a berendezési tárgyak között pedig madárkalitkák, tollas képek, dobok és fáklyák találhatók.
Tengeri téma. A folyóparti vagy tengerparti parti egy mólón vagy egy bérelt jachtklubban ideális. Szükséges elemek: Zöldek és virágok. A falakon halászhálók mint terítők, mentőcsónakok, horgonyok, sirályok és hajók képei lógnak. A buli fő helyét – a nászutas területet – egy kormánykerékkel vagy egy horgonnyal emelik ki. A poharak, kosarak, székek, állvány, evőeszközök zsineggel és csíkos szalaggal díszítettek.

Pin Up. Egy esküvői terem és bankett ebben a fényes és kacér 40-es évekbeli stílusban kápráztatja el a vendégeket szokatlanságával. A stílus vidám piros, rózsaszín, fehér és sárga árnyalatokban pompázik. A falakat kártyák, poszterek és képeslapok díszítik, gyönyörű háziasszonyok képeivel. A terem általános dekorációjában a Pink Up kedvenc nyomatai – kockás és pöttyös, a dekorációs elemek közül pedig Coca Cola palackok, elegáns papír esernyők, cseresznyék, fényes csomagolópapírok, kockás szalvéták és pöttyös masnik vannak jelen.

Loft. Egy városi sikkes esküvői partin a tégla- és betonfalakkal szemben enyhén elöregedett bútorok drága bohém szövetekkel. A drapériák, terítők esetében a bársony, a selyem és a csipke főként világos színekben, de a smaragd, a bordó, a csokoládé és a kávé színe is elfogadható. A tetőtéri esküvők a sok fényről szólnak, füzérek, reflektorok, növények és különböző szintű csokrok formájában.

A Bvlgari esküvők a márka rajongóinak szólnak. Az ünnepségek egy egyszerű szobában zajlanak, amely néhány egyszerű manipulációval egy vidéki ház udvarává alakítható. A szobákból kiveszik a bútorokat és a berendezéseket, a padlóra műfüvet terítenek, és mindenhová virágokat és szénakazalokat helyeznek el. A márka szimbóluma, a kígyó, kiemelkedő szerepet kap a dekorációban. Még valódi élő kígyókat is lehet bérelni, amelyeket biztonságosan elrejtve, üvegvázákban helyeznek el az asztalokon mindenütt.

Gengszterromantika. A mulatság sötét eleganciájú hangulata és a jazz-zene sokáig emlékezetes marad. A banketthez egy kaszinóterem stílusú alagsori helyiséget bérelnek ki. Az ifjú pár és vendégeik a chicagói gengszterek stílusában öltöznek, a hölgyek – a XX. század 20-30-as éveinek vintage ruháiban, kötésekkel és kalapokkal, a falakon pedig mindenütt fegyverek lógnak: hamis puskák és colts. A sikkes autókonvojhoz tökéletesen retró autók, lehetőleg kabrió tetejűek.

Provence. Tökéletes stílus a romantikus ifjú párnak, Franciaország szerelmeseinek. Az esküvői dekorációhoz fonott bútorok, kosarak, vázák, elöregedett háztartási tárgyak tartoznak. A fő színek a levendula, a fehér és az arany. Kizárólag természetes anyagokat, például vásznat, pamutot, csipkét és erőpapírt használjunk. Mindenhol kosárban és vázában levendulát helyeznek el, a vendégeket pedig francia borral, sajttal, szőlővel és illatos süteményekkel kínálják.

Egy rusztikus esküvő. Tökéletes a természet és az élénk környezet szerelmeseinek. A dekoráció és a bútorzat túlnyomórészt pasztellszínekben pompázik, és vászon, selyemkárpit, zsákvászon és fa díszítésű. Vadvirágokkal, szárított virágokkal, mohával, gyógynövényekkel, gyakran üvegedényekben vagy faládákban, és szénabálákkal. Az esküvő ideális helyszíne egy vidéki birtokon vagy a szabadban, egy folyó partján, parkban vagy erdőben. A székeket gyakran fapadok helyettesítik; a dekorációhoz hordókat, kocsikat és ládákat használnak.

Orosz esküvő. Szokatlan és hazafias esküvői dekoráció. A menyasszony és a vőlegény nemzeti orosz ruhát visel, vagy külön elemekkel egészítik ki a jelmezüket. A hófehér hímzett terítőkkel borított asztalokra fából vagy cserépből készült edényeket, régi poharakat, szamovárokat tettek. Mindenütt zsemlekötegek és a régi orosz életmódot tükröző képek lógnak. A sarokban hímzett törülközőkkel díszített ikonosztáz van elhelyezve. A középpontban az orosz bogrács, az agyagedények, a tákolmányok és a szénakazalok állnak. A megszokott virágok helyett búzakalászok, bogyók, gyertyánrózsa- és vörösbogyó-ágak, bogyós gyümölcsök halmai találhatók.

Királyi esküvő. Tematikus parti egy régi kastélyban, várban vagy vidéki kúriában. A török szultánok, a francia királyok vagy az indiai uralkodók szellemében rendezhetjük be. Az ifjú pár és vendégeik királyi ruhát ölthettek: parókákat, kalapokat, kardokat és kardokat lehetett bérelni, a termet pedig értékes szövetekkel, faliszőnyegekkel és lovagi páncélokkal lehetett díszíteni. A falakon a menyasszony és a vőlegény aranyozott keretbe foglalt portréi lógnak, a mennyezetről barokk csillárok függenek, a menyasszonyi asztalt pedig hosszú, díszes tolldísz díszíti.

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.