Szakértői tanácsok a stílusos esküvői dekorációról és arról, hogy mire kell odafigyelni

S

A stílusos esküvő egy gyönyörű regisztráció a tökéletes környezetben. A lényeg az, hogy az egész elképzelés azonos koncepcióval rendelkezzen, ahol a sok szétszórt díszítőelem egységes stílusképet alkot. Egy esküvő megtervezésekor meg kell találni a megfelelő egyensúlyt egy banális éttermi vacsora és egy színházi produkció között. Hogyan lehet ezt elérni?

Ha a helyszín egy étterem az Ön által választott stílusban, próbálja meg ízléses dekorációval feldíszíteni, ahelyett, hogy úgy hagyná, ahogy van. Helyezzen díszeket az asztalokra: A vendégeknek érezniük kell, hogy egy különleges, szokatlan ünnepségen vannak, és nem csak vacsorázni jöttek. A lényeg az egységes stílus, amelyben minden részletre gondoltak: az ifjú pár öltözékére, a meghívókra, a vendégek ajándékaira, az asztalok, a falak, a mennyezet díszítésére, sőt még a vőlegény öltönyének díszítésére is. Minden részletnek és felhasznált anyagnak kitűnőnek és elegánsnak kell lennie. A szöveteknek mindig jó minőségűnek és nem groteszknek kell lenniük. Vázák, gyertyatartók – nem törött, nem ragasztott vagy szegélyezett. A stílus a részletekben rejlik. Ha a rongyos részletek nevetséges halmaza vagy túl sok a dekoráció, a tárgyak értelmetlen felhalmozása – az ünnepség képe elmosódik, pátoszszínházzá válik.

Ahhoz, hogy a végén nagyszerű buli legyen, kezdjen el előre készülni, lehetőleg egy évvel korábban. Állítson össze egy szakemberekből álló csapatot: keressen dekoratőrt, fotóst, videós, világítástervezőt. Természetesen lehetőség van arra, hogy az ünnepséget saját maga díszítse fel, de ez a lehetőség meglehetősen idő- és energiaigényes.

A felkészülés magában foglalja:

  • Koncepció és egységes stílus kialakítása a dekorációban.
  • Megfelelő helyszín keresése, mérések elvégzése és a rendezvény méretének megbeszélése.
  • Esküvői ruha vásárlása, öltöny a vőlegénynek, a vendégek öltözködési szokásainak kiválasztása.
  • Szórakoztató műsorok, versenyek és zenei kíséret kiválasztása.
  • Művészek, előadók, animátorok keresése.

Egy dologban minden dekoratőr egyetért: először dolgozzanak ki egy koncepciót, és csak utána találják meg a helyszínt, nem pedig fordítva. Ha már kiválasztott és lefoglalt egy helyszínt, nézze meg közelebbről, milyen stílusban készült. Lehet, hogy a helyszín egyáltalán nem illik a parti koncepciójához, és a tér átrendezése extra pénzkiadást igényel. Ha sátras esküvőről van szó, gondosan fontolja meg a dekorációs elemeket és az anyag mennyiségét: a sátrakban az anyag a dekoráció fő eleme. Az éttermek és helyszínkártyák mellett keressen stílusos bérleményeket: loft stílusú lakásokat, fotóstúdiókat, tetőtéri termeket lenyűgöző panorámával. Talán egy jachtklub, egy folyami vagy tengeri móló, egy folyóparti vagy tóparti menedékhely, egy vidéki birtok, félpincehelyiségek. A helyiség kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a padló, a falak és a mennyezet összhangban legyenek egymással, és fordítson figyelmet a padlóra. Ha kopott vagy “elhasználódott”, nem teremt stílusos hangulatot.

Ha a tér tökéletes, akkor próbálja meg a megfelelő módon beépíteni a dekorációt, és ragaszkodjon a stílushoz. Annak érdekében, hogy semmi sem tűnik ki, figyeljen a bútorokra, ez kulcsfontosságú elem, valamint a falak, a mennyezet kialakítása. Minden széknek egyformának kell lennie, a díszítésnek pedig színben és díszítésben harmonikusnak kell lennie. Mostanában divatos egy téglalap alakú asztalt választani a nászutasok számára, és több kerek asztalt a vendégek számára. Az asztalokon elhelyezett virágdíszek méretét arányosan kell megválasztani, és nem szabad, hogy mindenhol egyforma legyen. Nagy csokrok a nagy asztalokon és kisebb összeállítások a kicsiknél.

A világítás fontos stilisztikai szempont. A fények nemcsak festői dekorációként szolgálnak, de ha nem megfelelően vannak elhelyezve, tönkretehetik a dekoráció szépségét. Győződjön meg arról, hogy a világítási elemek és területek megfelelőek: Az esküvői fotók minősége ezen múlik. Próbálja meg elrejteni a berendezések vezetékeit a kilátás elől, vagy válasszon a csarnok stílusának megfelelő berendezéseket. Egyébként a zenének is összhangban kell lennie az átfogó koncepcióval. Ha ez egy rusztikus stílus – finom folklór dalok, esküvők a gengszter stílusban – inkább jazz zene, loft stílus – klub és modern zene. A klasszikus stílus megfelelő kamarazenei kompozíciókat sugall. Tartsa szemmel az összes elemet anélkül, hogy egyetlen részletet is kihagyna, ami eredeti és színes hangulatot eredményez.

Egy esküvő megszervezése egy fényes és harmonikus elképzelés életre keltéséről szól, sok különböző szakember bevonásával. A különböző szakaszok harmonikus és összehangolt előkészítése határozza meg a két szív felejthetetlen ünnepének stílusos kialakítását.

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.