Milyen elveket követnek a modern lakberendezők, és milyen érdekes technikákat alkalmazhatnak egy terem berendezésénél?

M

2022 Lakberendező árak. A lakberendező ugyanazon az elven dolgozik, mint a belsőépítész. Először is találkozik az ügyféllel, és megismeri hangulatát, ízlését, életmódját, szokásait és kedvenc hobbiját. A kapott információk lehetővé teszik a jövőbeli ünnepség értelmes koncepciójának kidolgozását és az alkalom hősének álmának teljesítését. Ha egy pár esküvői dekorációt rendel, a dekoratőr meghallgatja a pár romantikus történetét és jövőbeli kívánságait. Csak ezután vázlatok és képek a hangulatról, amely megtestesíti a kész koncepciót, szervesen kombinálva a kiválasztott stílust a dekoráció mennyiségével, a kiválasztott színsémával és a parti témájával. Például egy orosz vasútnál dolgozó ügyfél számára egy vagonokkal teli partikoncepciót hoztak létre: a helyiségben egy depót építettek, síneket helyeztek el, és a falakat tematikus részletekkel díszítették. A modern geometrikus formák és stílusos megoldások kedvelőjének születésnapi partijára a tervezők fekete-fehér csíkos koncepciót javasoltak: lakkozott fényes asztalok, csíkos és fekete étkészlet. A két férfi ikerpár számára pedig Tom Ford-stílusú partit választottak: fekete nyakkendők és fehér ingek díszítik a vázákat, a falakat és a székeket. A terem közepén egy hatalmas csokornyakkendős és szemüveges műtárgy volt a szemet gyönyörködtető.

Party fedélzetek

A legtöbbször a dekoratőrnek az ügyfél által már kiválasztott helyszínen kell dolgoznia. Bár az ideális megoldás az, ha a szervezet számára megfelelő teret választunk, miután a leendő párt stílusát és arculatát kiválasztottuk és megegyeztünk. A dekoratőrök minden helyszínt több típusba sorolnak:

  • A doboz. Ez egy üres tér, amelyen belül egy új tér, szinte egy “ház a házban” épül. Újjáépített álfalak, ablakok, fektetett padló, rendezte a mennyezetet, felfüggesztett elemekre függesztett dekorációk. Egy ilyen tér ideális születésnapi partik, évfordulók, szilveszteri partik és tematikus kamaraesküvők számára.
  • Sátor. A nyitott terek általában egy könnyű nyári történet esküvők, céges partik, gyerekszülinapok számára. A sátrakban a fő díszítés a kiválóan drapírozott szöveten keresztül történik.
  • Tematikusan kialakított helyszín. Ebbe a kategóriába azok az éttermek tartoznak, amelyek belső tereit egy adott stílusban rendezték be. A tervezőnek csak a szoba hangulatát kell beállítania, gyönyörű dekorációval, stílusos tárgyakkal és művészeti tárgyakkal feltöltve.

Gyakori tévhit, hogy egy lakberendező portfóliójának egyszerű megtekintése elegendő ahhoz, hogy kiválassza a kedvenc opcióját. Rendszerint nincs kész katalógus a dekorációról szalvéták, vázák és árakat tartalmazó minták formájában. Egy adott személy számára megtestesült elképzelések egy sora, amelyek megfelelnek az igényeinek. Ezt az elképzelést lehet továbbvinni és eljátszani vele, de az alapelv továbbra is az egyéni megközelítés marad. Minden ügyfél számára különleges ajánlatot készítenek, amelyet aztán egy szakemberekből álló csapat készít újra. Egyes ügyfelek számára például kifejezetten erre az alkalomra friss zöldségeket, fűszernövényeket és gyümölcsöket, valamint természetes mohát, élő kígyókat és pillangókat szállítanak.

A stílusos dekoráció másik elve: A sok dekoráció nem jelent szebbet. Sokkal fontosabb a projekt stíluskoncepciójának fenntartása. Lehet, hogy kevés a részlet, de mindegyiknek harmonizálnia kell, és meg kell teremtenie a szükséges színt.

A munka fontos szabálya, hogy meg kell tervezni a folyamatot. Minél nagyobb az ünnepség, annál több időre van szükség az előkészítéshez. A projekt stilisztikáját több hónappal előre meghatározzák. Végül is a meghívókat előre ki kell küldeni, a dekorációs elemeket el kell készíteni, a szükséges számú és árnyalatú friss virágot, valamint a természetes és élő dekorációt pedig két héttel előre meg kell rendelni. A tervező alapelve, hogy a helyszín bejárása kötelező, fotósokkal és videósokkal együtt.

A látogatás során felmérik a teret és meghatározzák a területeket:

  • a vendégeket fogadó üdvözlő terület;
  • társalgó;
  • háromdimenziós művészeti tárgyak;
  • büféasztalok;
  • Cukrászda vagy édes asztal;
  • sajtófal – stilisztikai fotóterület;

Ezen túlmenően a vendégek elhelyezésére rossz időjárás esetén is lehetőség van. Fontos megérteni, hogy a lakberendezők előlegfizetés alapján dolgoznak. És erre fel kell készülni: szövetek, ékszerek és egyéb dísztárgyak beszerzéséhez összegekre van szükség.

A lakberendezők munkájukat elsősorban a megrendelő érdekei és képességei alapján végzik. Egy képzett és profi lakberendező mindig készen áll arra, hogy elmagyarázza, miért döntött úgy, hogy ezt vagy azt az elemet használja, és miért van ennyi dekoráció. Az ő feladata, hogy olyan egyedi nyaralás hangulatát teremtse meg, amelyre egy életre emlékezni fog.

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.