Esküvői etikett a bankett terem dekorációban

E

Az esküvői dekoráció egyik legfontosabb pontja a díszterem kialakítása. Az esküvői dekorációnak követnie kell a főszabályt: összhangban kell lennie az esküvő stílusával és általános koncepciójával.

Ahhoz, hogy a terem megfelelő hátteret biztosítson a kölcsönös és gyönyörű szerelem felejthetetlen történetéhez, ajánlatos az esküvői bankett dekoráció etikájára építeni.

Helyszín

Az esküvő helyszínének kiválasztását alaposan és előre kell megközelíteni, figyelembe véve a vendégek kényelmét és a dekorációs lehetőségeket.

A helyszín fontos tényező lehet az esemény koncepciójának kialakításában, a stílus és a téma meghatározásában, valamint a színpaletta kialakításában.

Színvilág és stilisztika

Mielőtt elkezdené a terem díszítését, végre döntenie kell az esemény stílusáról. A terem díszítésének összhangban kell lennie az ifjú pár képével, és meg kell felelnie a választott koncepciónak.

A színsémák kiválasztásánál a pár preferenciái és saját ízlése szerint kell eljárni, vagy tanácsot kell kérni egy virágkötőtől-dekoratőrtől.

A tematikus esküvők dekorálásakor kevesebb gondot okoz a választás – itt a lehetőségeket maga a téma határozza meg:

 • tengeri stílus – türkizkék, kék vagy azúrkék;
 • Tiffany stílusú, fehér és lágy türkizkék színben;
 • Fiesta Red: tüzes piros, lágy rózsaszín, marsala, világoszöld;
 • rusztikus – zöld, kék, fehér, barna, homokszínű, krémszínű.

Nagyon divatos, ha a torta díszítése a csokorral vagy a menyasszony ruhájával összhangban lévő színnel vagy egyedi elemekkel történik.

A megfelelő virágok kiválasztását és annak biztosítását, hogy a kompozíció megőrizze frissességét, csak egy profi virágkötő végezheti – ő ismeri a titkokat.

Az OLLE esküvői dekoratőrök folyamatosan nyomon követik a legújabb trendeket, és kreativitásukat arra használják, hogy valami egyedit, szokatlant és szépet alkossanak a pár számára – olyat, amit még soha senki más nem csinált.

Az évszak is képes lesz javaslatot tenni az árnyalatok palettájára:

 • Téli esküvő – gyöngyház, bézs, karamell, ezüst;
 • tavaszi esküvő – kék, halvány rózsaszín, halványsárga, levendula;
 • nyári esküvő: fukszia, akvamarin, lime, narancs;
 • őszi esküvők – lila, arany, kávé, olajbogyó.

De ne próbálja meg az összes megfelelő árnyalatot kombinálni; legfeljebb három alaptónust válasszon. A hasonló árnyalatokból álló paletta pedig segít a változatosságban.

Díszítés és dekoráció

Az esküvői dekoratőrök azt tanácsolják az ifjú házasoknak, hogy előzetesen alkossanak képet az ideális esküvőről, és a pár szerelmi történetének egyediségére és sajátosságaira összpontosítsanak. A virágkötők és a virágárusok a színek és a textíliák harmonikus kombinációjával hangsúlyozhatják ezt az egyéniséget.

A textildíszítés képes bármilyen helyiséget átalakítani és egyedi hangulatot teremteni. A szövetek eleganciát és hangsúlyokat adnak.

A textildíszeket a következőkre használják:

 • székhuzatok vagy drapériák készítése;
 • asztali szoknyák készítése;
 • Bejáratok, boltívek, oszlopok díszítése;
 • ablak- és fali drapéria.

Egyetlen esküvő sem nélkülözheti a terem virágkompozíciókkal való díszítését: ívek, girlandok, csokrok, vázák és csokorkompozíciók. A virágok nyelve sokat elárulhat egy fiatal pár érzéseiről és jelleméről.

 

Törekedjen a tökéletességre

Fontos, hogy előre megtervezze a termet és az ülésrendet. A bankettkártyákat a könnyebb tájékozódás érdekében biztosítani kell.
Logikus, megfelelő és gyakorlatias. Ne feledkezzünk meg róla, mert a bankettteremben nem csak szép, hanem kényelmes minden meghívott vendég számára.
Függetlenül figyelembe venni számos árnyalatot, és mindent a legapróbb részletekig megtervezni nehéz. Bízza a tervezést a szakemberekre, és élvezze a különleges és ünnepi napot.

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.