Az ünnepek díszítése léggömbökkel. 5 klassz ötlet

A

A lufik ma már minden ünnepségen elengedhetetlenek, legyen szó gyermeknapról, szilveszterről, esküvőről vagy vállalati rendezvényről. A modern léggömbök sokféle formában, méretben és színben kaphatók, és virágokkal, ajándékokkal, játékokkal, léggömbökkel, füzérekkel és panelekkel kombinálva teljes kompozíciókat hozhatnak létre. A legnépszerűbbek a dekoráció több fényes változata egyszerre:

  1. Bizonyos alakú lufik – számok, a név betűi, különböző hősök figurális képei. Esküvők esetében ez egy eredeti és szokatlan megoldás, a léggömbök gyűrűk formájában választhatók az esküvő napján, vagy léggömbök-digiták az esküvői évfordulókra. A gyermekek születésnapjaira a figurák alakú lufik a kedvenc rajzfilmfigurák alakú lufikkal együtt, nagy mennyiségben kiegészítve sima lufikkal, babák vagy autók lufi figuráival megfelelőek lesznek.
  2. A világító lufik a lufidekoráció egyik legújabb innovációja. Minden egyes léggömb belsejében egy speciális, önálló kapszulában LED és akkumulátor található. A lufik elég könnyűek maradnak ahhoz, hogy megfelelő töltés esetén a szoba mennyezete alatt tartsák őket. Este vagy a szabadban ezek a termékek segítenek emlékezetes, világos és szokatlan hangulatot teremteni, amely biztosan minden vendégnek tetszeni fog. A LED-fények különböző színekben kaphatók.
  3. Léggömbök ívei és girlandjai – jól illeszkednek a különböző ünnepségekhez, beleértve a házasságkötés, születésnapok, érettségi partik, bevásárló- és kereskedelmi központok ünnepélyes megnyitóját. Fontos előnye, hogy tetszőleges színű és számú lufit és füzér hosszát választhatja ki. Minden esetben nagyon gyorsan rögzítheti az építkezést és befejezheti a díszítést, nem igényel komoly kiadásokat vagy előzetes bonyolult előkészületeket.
  4. Héliumos léggömbök nagy mennyiségben – lehetővé teszi, hogy gyorsan és minimális költséggel ünnepi hangulatot teremtsen bármely helyiségben. A héliummal töltött léggömbök gyorsan díszíthetnek bármilyen területet, számos szín vagy árnyalat közül választhat, előre vásároljon nagyszámú terméket, amelyeket csak közvetlenül az ünnepség előtt kell a mennyezet alá helyezni. A lufik különböző formákban és méretekben is kaphatók.
  5. Szponzorált lufik szlogenekkel, képekkel, fotókkal, vállalati logókkal, márkalogókkal, gratuláló aláírásokkal – ezek a lufik kiváló ajándéktárgyak lehetnek, bármely promóciós kampány elemei, valamint külön ajándék születésnapra, ha a lufikon gratulációk vagy a születésnapos gyermek képei szerepelnek. Előre megrendelheti ezeket a lufikat, amelyeket kézbesíteni lehet, kombinálhatja őket más ajándékokkal, vagy váratlan meglepetésként bemutathatja őket, előre egyeztetve a szállítás időpontját és dátumát.

A léggömbök lehetnek latexből, fóliából, héliummal vagy levegővel töltöttek, méretük, alakjuk, színük, számuk változhat. A bemutatottak közül választhat egy kész megoldást, vagy a tervezők segítségével létrehozhat egy egyedi léggömbkompozíciót

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.