A menyasszony reggele

A

A menyasszony esküvője előtti reggel a legizgalmasabb és legmeghatóbb pillanat az esküvő előestéjén.

Fiatal, finom, gyönyörű és boldog – az ilyen szépség elengedhetetlen egy fotón.

És nagyon fontos, hogy ezeket a pillanatokat ne veszítsük el a rokonoktól való aggodalmaskodó összejövetelekben, bár ennek is megvan a maga varázsa.

De megéri az erőfeszítést, és még mindig gyönyörű fotókat kapunk. Íme néhány tipp a tökéletes reggel megszervezéséhez.

Ötletek és tippek

Legyen pozitív a hozzáállása, és ne idegeskedjen – bízza a gondot az esküvőszervezőre. A menyasszony a képen boldognak kell tűnjön, nem pedig fáradtnak.

Tervezz előre, gondold át az arculatodat és a frizurádat, válaszd ki a ruhádat és a kiegészítőidet.

Tervezd meg az időzítést! Egy reggeli fotózás 2-3 órát vesz igénybe. A menyasszony reggeli fotózása általában három részből áll:

  • romantikus ébredés,
  • budoár fotózás,
  • A menyasszonyi összejövetel befejezése koszorúslányai és rokonai által körülvéve.

A fotózáshoz forgatókönyvre van szükség. Nem menet közben találják ki. Ha érdekes, változatos és élénk felvételeket szeretne, jobb, ha van forgatókönyve. A felvételeknek meg kell ragadniuk a cselekvést, az érzések és érzelmek teljes skáláját, a lomha ébredéstől a vőlegényre való várakozás izgalmáig.

A reggeli fotózáshoz válasszon tágas és világos szobákat nagy ablakokkal, amelyek természetes fénnyel töltik meg a teret. Minél több a napsütés, annál finomabbak lesznek a képek. Ez lehet egy hotelszoba padlótól a mennyezetig érő ablakokkal vagy egy stúdió. Egy szállodai szoba jó választás, a menyasszony jól aludhat és kipihenheti magát, a szállodai szoba belseje pedig jó hátteret biztosíthat a fotókhoz.

Leggyakrabban a menyasszonyok könnyű, légies, áttetsző anyagból vagy csipkéből készült ruhákat választanak a fotózáshoz.

A kíséret számára válasszon egy szövetekkel és virágokkal szépen díszített kanapét vagy karosszéket. A szoba virágvázákkal is díszíthető. A virágdíszekhez használhat eukaliptusz zöldet, hortenziát és pünkösdi rózsát – nagyon frissnek tűnik. A dekorációhoz válasszon világos pasztell árnyalatokat, például barackot, füstös rózsaszínt, lilát és bézst.

Semmi mesterkéltség – minden legyen természetes, ne vidd túlzásba a sminket, a dekorációt és a kiegészítőket. A sminknek hangsúlyoznia kell a menyasszony gyengédségét és fiatalságát, válasszon világos nude sminket világos rúzs és nyilak nélkül.

A városon kívüli esküvői szertartás megszervezése nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a menyasszony reggelét a természetben örökítsük meg.

A sok természetes fény, a felkelő nap sugarai és a gyönyörű táj a legjobb háttér a fotózáshoz. A réti virágok, füvek, csokrok és vadvirágkoszorúk megfelelőek lennének.

Mi lehetne jobb, mint ilyen környezetben fogadni az esküvői reggelt? A fotózáshoz választhat egy szabadtéri teraszt. A véletlenszerű részletek pedig emlékezetes fotók alapjául szolgálnak: virágok az ablak alatt, reggeli harmat a füvön, esőcseppek, katicabogár a pálmán, vagy egy sün, amely véletlenül megjelent a verandán.

Kísérletezz a képekkel, mosolyogj és élvezd a boldogságot!

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.