11 hiba az esküvő tervezésénél

1

Vagy hogy mit nem szabad egy menyasszonynak tennie:

1. Az esküvő megtervezése és lebonyolítása

Az esküvő egy költséges esemény, és természetesen pénzt szeretne megtakarítani.

Biztos, hogy kreatív vagy, és tele vagy kreatív lelkesedéssel, de egy rendezvény megszervezése nem csak a ruha, a torta és a zenekar kiválasztásáról szól. A bulira való felkészülés rengeteg árnyalatot, határidőt, számot és kommunikációt foglal magában.
Mindenkinek a saját dolgával kell törődnie: a szervező – szervezni, te – élvezni a folyamatot attól kezdve, hogy eldöntsd, milyen színekkel díszítsd a termet és a vendégeknek tetsző harapnivalókat.

Ez a te napod, ne rontsd el munkával.

Mindenki törődjön a saját dolgával, a szervező – a szervezéshez, Ön – élvezze a folyamatot, amely eldönti, hogy milyen virágok díszítik a szobát és az előételeket – a vendégek kedvéért.

Ez a te napod, ne tedd tönkre a munkáddal.

2. Kezdje meg az előkészületeket, mielőtt eldönti a költségvetést és a vendéglistát.

Ez a tétel csak akkor hagyható ki, ha korlátlan költségvetéssel rendelkezik. De ha nincs ilyen pénzügyi lehetősége, akkor először ezt a két pontot számolja ki, mert a többi tervezése ezen múlik.

3. Az esküvő megtervezése a vőlegénnyel való konzultáció nélkül

Ez egyszerű. Bár tudjuk, hogy ez elsősorban a te napod (és nem az övé) – konzultálj a vőlegényeddel. Először is, hagyja, hogy részt vegyen a folyamatban. Másodszor, így még inkább elkerülheti a konfliktushelyzeteket, ha úgy dönt, hogy elmondja a véleményét.

4. Aggódj, hogy valaki más esküvői koncepciója hasonló a tiédhez.

Ne akadj fenn más esküvőjén. Adjon hozzá néhány eredeti részletet a történetéhez a dekorációban, egy szokatlan kijáratot a fogadáson, vagy hagyjon fel a hagyományos szokásokkal (versenyek, megváltás stb.).
Kísérletezzen a programmal. Ebben az esetben még hasonló koncepcióval sem hasonlíthatók össze az esküvők.

5. Aggódjon, hogy a koncepció preferenciái megváltoztak néhány hónappal az esküvő előtt.

Bízz a választásodban, a legtöbbször az első ötletek a megfelelőek, mert okkal döntöttél mellettük. A további kétségek elkerülhetetlenek: vagy le kell küzdenie őket, vagy egyszerűen csak apró változtatásokat kell végrehajtania fényes és érdekes érintésekkel. Néhány hónappal az esküvő előtt ez még lehetséges.

6. Megpróbálok néhány méretet veszíteni a derékból a végső illesztés előtt.

Ha úgy dönt, hogy néhány számmal kisebb ruhát vesz, abban a reményben, hogy az esküvő előtt le tud adni néhány kilót, gondolja meg kétszer.

A nyaralásra való felkészülés során elég stressz éri, miért kínozná magát diétával.

Ne feledd, a választottad pontosan úgy szeretett beléd, ahogy most vagy. Ezenkívül, ha nem tudsz lefogyni a megfelelő méretre, a ruha nem fog ülni az alakon.

Vegyél egy ruhát a méretedben, és ne aggódj semmi miatt.

7. Zavarja a barátait és rokonait elintéznivalókkal, vagy készüljön fel az esküvőjére.

Valószínűleg szerettei boldogan egyetértenek, de a közelgő esemény fontosságát csak Ön tudja teljes mértékben értékelni. Ez végül konfliktushoz vezethet, mivel mindenkinek megvan a saját élete és gondjai.

A vendégek pihenni és kikapcsolódni szeretnének, és a kijelölt feladatok nem teszik lehetővé, hogy ezt a lehető legteljesebb mértékben megtehessék.

Bízza a szervezőre, hogy mindenről gondoskodjon – elvégre ez a munkája.

8. Belefeledkezzünk az apró dolgokba.

Az apró dolgok a fő feladat útjába kerülnek, és a sok vendég italok mellett az apró dolgok azok, amiket figyelmen kívül hagynak.
Tökéletes esemény nem létezik; mindig úgy fog tűnni, hogy lehetett volna jobban is csinálni.

9. A költségvetés felduzzasztása.

Legyen objektív.
Az esküvő után még hátravan az egész életed, úgyhogy ne lépd túl a költségvetést, ne adósodj el őrülten, és ne kelljen még néhány évig az esküvői költségeket fedezned.
Senki sem fog emlékezni arra, hogy 3 vagy 4 étkezést váltottál-e, és hogy hányféle alkoholt fogyasztottál.
Vegye figyelembe a lehetőségeket.

10. Holnapra halasztani azt, amit ma kell megtenni.

Csak úgy tűnik, hogy rengeteg idő van. Minél tovább halogatod, annál több dolog halmozódik fel, és annál drágábbak lesznek a különböző szolgáltatások.
Például egy esküvői dekoráció lefoglalása 3-4 hónap alatt olcsóbb lesz, mintha egy hónap alatt tenné meg. A dekoratőröknek elég idejük lesz arra, hogy a legjobb ajánlatok megtalálása érdekében átfésüljék a piacot.
Biztos lehet benne, hogy a kívánt helyszín elérhető lesz, és a vendéglátós képes lesz időben teljesíteni a megrendelést.
Tervezz előre, és élvezd a parti várakozását.

11. Aggódj, hogy nem mindenki tud majd ott lenni az adott időpontban.

Mindig lesznek olyanok, akik el akartak jönni, de nem tudtak, ez normális.
Ne hibáztasson senkit.
Ne feledd: az esküvő elsősorban neked szól, nem a vendégeknek, ne próbálj meg mindenkinek megfelelni.
Örüljetek azoknak, akik eljöttek, és élvezzétek a folyamatot.
Ez az Önök napja.

Tegye különlegessé az ÖN számára.

Megjegyzés hozzáadása

Q9ij0Vhaul

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.